پوشش های ضد آب شرکت آرتین البرز و معرفی و پرورش میگو
ميگو گونهاي از سخت پوستان آبزي است که در بيشتر آبهاي جهان اعم از آب شور و آب شيرين يافت ميشود. ميگو يک منبع غذايي براي موجودات دريايي است. ميگوها مي توانند رو به عقب شنا کنند. آنها مقاومت بالايي در برابر مواد سمي در مناطق آلوده دارند. ميگو به صورت گستردهاي توسط انسانها به عنوان ماده غذايي استفاده ميشود. همانند ساير خوراکهاي دريايي ميگو سرشار از کلسيم، يد، و پروتئين است. همچنين ميگو داراي - تا - ميلي گرم کلسترول ( بسته به روش آماده سازي ) ميباشد. مصرف ميگو به علت اثر بر روي سيستم گردش خون انسان سالم ارزيابي ميشود.
آنها نقش مهمي در زنجيره غذا بازي مي کنند و منبع غذاي مهمي براي حيوانات بزرگتر از ماهي ها تا نهنگ ها هستند. دم ماهيچه اي از ميگو هاي بسياري خوراکي براي انسان ها است و آنها براي مصرف انساني به طور گسترده اي گرفتار شده اند. گونه هاي تجاري ميگو از يک صنعت به ارزش 50 ميليارد دلار در سال حمايت مي کنند و در سال 2010 کل توليد تجاري ميگو تقريبا 7 ميليون تن بود. پرورش ميگو در دهه 1980، به ويژه در چين، شايع تر شد و تا سال 2007 برداشت از مزارع ميگو بيش از گرفتن ميگو وحشي بود. مسائل قابل توجهي با سوگيري بيش از حد زماني که ميگو در وحشي گرفته شده است، و با آسيب آلودگي به رودخانه ها زماني که آنها براي حمايت از پرورش ميگو استفاده مي شود وجود دارد. بسياري از گونه هاي ميگو، به عنوان اصطلاح ميگو، حدود 2 سانتيمتر (0.79 اينچ) طول دارند، اما برخي از ميگو ها بيش از 25 سانتيمتر (9.8 سانتيمتر) هستند. بيشتر ميگوي بزرگتر به طور تجاري مورد هدف قرار مي گيرند، و اغلب به عنوان شيريني هاي دريايي، به ويژه در بريتانيا، اشاره مي شود.
پنج خاصيت ميگو
ضدفشارخون
ميگو از منابع اسيدهاي چربي از خانواده امگا3 است که دريافت آن به کنترل فشارخون کمک ميکند. البته توصيه ميشود اين مادهغذايي در هنگام تهيه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در اين صورت به گزينهاي مناسب براي کاهش سطح فشارخون تبديل خواهد شد زيرا سرخکردن آن در روغن، کالري بيشتر به بدن ميرساند و باعث افزايشوزن ميشود که خود از عوامل بروز فشارخون است.
سرشار از سلنيوم
يکي از موادمعدنياي که در ميگو به ميزان بسيار يافت ميشود، سلنيوم است. با خوردن 100 گرم ميگو، 64 درصد از نياز روزانه به اين مادهمغذي تامين خواهد شد و از آنجا که سلنيوم خاصيت آنتياکسيداني دارد، عادت به خوردن ميگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمي» و «لنفوم هوچکين» را کاهش ميدهد.
ضدآلزايمر
امگا3 فراواني که در ميگو وجود دارد، باعث ميشود عادت به مصرف هفتگي آن از بروز آلزايمر و اختلال حواس در دوران سالمندي جلوگيري کند. در واقع، دريافت روزانه 380 ميليگرم از اين اسيدهاي چرب، از بروز اختلال حواس و آلزايمر جلوگيري ميکند و با خوردن هفتهاي 2 تا 3 بار ميگو، اين مقدار اسيدچرب به بدن خواهد رسيد.
ضد کمخوني
افرادي که به دلايل مختلف گوشت قرمز نميخورند، بيش از ديگران در معرض ابتلا به کمخوني ناشي از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن 100 گرم ميگو، 19 درصد از نياز به اين مادهمغذي تامين ميشود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، ميگو را در برنامه غذايي روزانهشان بگنجانند.
منبع پروتئين و کلسترول خوب
ميگو برخلاف تصور عامه مردم، باعث افزايش کلسترول نميشود زيرا بررسيهاي مقايسهاي ميان دو رژيمغذايي با تخممرغ و ميگو نشان دادهاند که رژيم داراي ميگو 7 درصد سطح کلسترول بد و 12 درصد سطح کلسترول خوب را افزايش ميدهد در حالي که رژيم داراي تخممرغ، سطح کلسترول بد را 10 درصد و سطح کلسترول خوب را 7 درصد بالا ميبرد. در واقع اين مادهغذايي چربي کمي دارد و با خوردن 12 عدد ميگوي درشت بخارپز شده، 160 ميليگرم کلسترول وارد بدن ميشود و سطح تريگليسريد 13 درصد پايين ميآيد بنابراين توصيه ميشود آن را مانند ساير منابع پروتئيني مصرف کنيد.
شرکت توليدي صنعتي آرتين البرز با تکيه بر علم و دانش خود و استفاده از به روز ترين تکنولوژي اروپا پوشش هاي پي وي سي ضدآب و بسيار مقاوم خود را به شيلات استانها جهت بهره برداري هر چه بيشتر و باکيفيت تر انواع ميگو و آبزيان گوناگون و صرفه اقتصادي بيشتر و چرخه بهتر زندگي آبزيان نسبت به ديگر روش هاي سنتي معرفي نموده است.با استفاده ا زاستخرهاي مدولار و ثابت شرکت آرتين البرز جهت پرورش ميگو سانان و آبزيان قدم بزرگي در کيفيت توليد ميگو و آبزيان خود خواهيد برداشت.